Het aanbod

De training “Zelfcompassie door mindfulness”

Ik start meerdere keren per jaar beginnersgroepen “Zelfcompassie door Mindfulness”. Er zijn mogelijkheden zowel ’s avonds als overdag. Belangstellenden krijgt een aanmeldingsformulier toegestuurd waarop onder andere de vraag naar de motivatie voor deelname. Eventueel is daarover nog telefonisch contact. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur en is om de week.

Doorgaande oefengroepen “Compassieherinnering”
Daarnaast begeleid ik zowel ochtend- als avondgroepen van mensen die een mindfulnesstraining bij mij of elders gevolgd hebben en de wens hebben om te blijven oefenen een in een groep. We oefenen rond gewone, dagelijks thema’s. Je tekent hiervoor voor een seizoen van ongeveer 10 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn om de twee weken. Geïnteresseerd? Neem contact op voor een kennismakingsworkshop.

Mindfulness “op maat”
Ook verzorg ik workshops of trainingen op maat voor organisaties rond verschillende thema’s.

Individuele coaching
Ik begin met een intakegesprek omdat het belangrijk is dat we beiden voelen of er voldoende vertrouwen is om een traject in te gaan. Het intakegesprek wordt onderdeel van het begeleidingstraject als besloten wordt door te gaan. De sessies duren ongeveer een uur en kosten € 75,–.
Meld je aan voor een gratis intake gesprek

Combinaties
Ik heb goede ervaring met de combinatie van deelname aan een trainingsgroep gecombineerd met een paar individuele coachingssessies. In de coachingsgesprekken is meer ruimte om individuele thema’s uit te werken. Daar kan vervolgens in de trainingsgroep weer mee geoefend worden.

Meer weten

Wil je meer informatie over het programma of heb je nog speciale vragen klik op onderstaande button en ik neem binnen een week contact met je op.
Meer weten / Contact?

Ik wil me aanmelden

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor één van de mindfulness trainingen.
Klik op onderstaande button om een keuze te maken uit het programma.
Na inschrijving stuur ik je een bevestig en overzicht met data.

Aanmelden voor een mindfulness programma

Ik nodig je uit in beweging te komen.
Om op zoek te gaan naar jouw kracht.
Om te ontdekken hoe je daar telkens
bij weg gaat.
En om daar compassie mee te hebben
omdat in dat samenspel je eigenheid schuilt.
Ik nodig je uit om stil te staan bij die
eigenheid.
Ik nodig je uit om het goed te hebben met jezelf