Reactie op coaching naast cursus

(K.O, vrouw 47 jaar):

Tijdens de cursus Zelfcompassie door Mindfulness heb ik besloten om bij Tanne nog een aantal individuele sessies te boeken. Ik zocht begeleiding bij een persoonlijk proces; het aanvaarden van de fysieke ziekte die ik sinds een aantal jaar heb en de consequenties die dat heeft.

Deze rode draad komt voortdurend terug: niet proberen te veranderen wat je tegenkomt, maar te ontspannen in het feit dat elke ervaring en elk gevoel er mag zijn, en er toch wel is, ook al had je het niet zo gewild of bedacht.

Ik merk nu dat ik steeds vaker hierop teruggrijp, en daardoor wat milder ben geworden.

Bij de eerste sessie was het even schrikken; we gingen niet meteen in het gesprek, zoals ik verwacht had maar ik moest in stilte, met mijn ogen dicht, gaan zitten, en eerst eens landen en voelen hoe ik erbij zat.

Deze andere benadering; het niet voortdurend praten en analyseren, maar ook via je lichaam voelen en stilstaan, is de kracht van deze coaching.

“Tanne spiegelt met humor en zachte mildheid, waardoor het gemakkelijk is deze spiegelingen te horen”.

 

Review Ineke:

Ik heb de gesprekken als heel waardevol ervaren; je bent open en betrokken en stelt op een rustige manier vragen die mij verder hebben geholpen te ontdekken hoe  ik in bepaalde situaties reageer of mij voel. Je hebt kennis van zaken hoe ontwikkelingen in organisaties kunnen lopen, hoe mensen samenwerken en hoe machtsverhoudingen zijn. Je stelt je in de coachgesprekken als gelijkwaardige gesprekspartner op en niet zo als hulpverlener die het allemaal wel weet. Ik heb dat als heel prettig ervaren!

Ook heb je mij  gesteund in het volhouden van dagelijks mediteren wat voor mij heel belangrijk is om rust in mijn hoofd te houden of te krijgen en mijn nachtrust.

Kortom: alle lof voor jou als coach!

Als iemand mij vraagt, ken jij een betrokken en deskundige coach? Dan zou ik zeggen ga naar Tanne Verhulst !

Meer weten / Contact?

Ik nodig je uit in beweging te komen.
Om op zoek te gaan naar jouw kracht.
Om te ontdekken hoe je daar telkens
bij weg gaat.
En om daar compassie mee te hebben
omdat in dat samenspel je eigenheid schuilt.
Ik nodig je uit om stil te staan bij die
eigenheid.
Ik nodig je uit om het goed te hebben met jezelf