Reacties van deelnemers

Wat ik zo fijn aan je vind, is dat je jezelf kwetsbaar op durft te stellen tijdens de cursus, daardoor durfde ik het ook te zijn. Je hebt veel kennis van zaken, dat straal je aan alle kanten uit!

Er is rust in je les en veiligheid. Je creëert een prettige sfeer.

Professioneel en toch heel persoonlijk

Duidelijke, eenvoudige oefeningen

Zelfcompassie door mindfulness gaf me zoveel rust en inzicht in mijn gedachten! Hierbij hoef ik niet al mijn gedachten te analyseren en om te turnen. Het was oké dat de gedachten er zijn en ik mag ze weer loslaten. De gedachten zijn niet mij.

Een hele prettige opbouw. De theorie, de praktische uitvoering en ook alle extra’s erbij. Een mooi verhaal, gedicht, citaat en een mooi lied. Ik vind het erg inspirerend. Ook de boeken die je laat zien en waaruit je citeert zijn heel fijn. En dan nog de e-mails erna. Super.

Ik vind je erg betrokken, kalm en integer. Daarnaast weet je waar je over praat. Je bent open en op een subtiele wijze daadkrachtig. De cursus heb je tot in de puntjes voorbereid, dat geeft vertrouwen en rust.

Wat is het belangrijkste dat jij voor jezelf uit de cursus hebt meegenomen?
Dat ik rust in mijn hoofd kan creëren door oefeningen te doen en afstand te nemen van bepaalde situaties, wandeloefeningen en tijd te nemen voor mij zelf, mensen merken aan mij dat ik rustiger ben geworden.

Het besef mee te hebben gekregen dat je altijd opnieuw mag beginnen.
Meer weten / Contact?

Ik nodig je uit in beweging te komen.
Om op zoek te gaan naar jouw kracht.
Om te ontdekken hoe je daar telkens
bij weg gaat.
En om daar compassie mee te hebben
omdat in dat samenspel je eigenheid schuilt.
Ik nodig je uit om stil te staan bij die
eigenheid.
Ik nodig je uit om het goed te hebben met jezelf