Wie ben ik?

Ik ben Tanne Verhulst, ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen.

Nadat ik jaren op zorgboerderijen en in de verstandelijk gehandicaptenzorg heb gewerkt besloot ik rond mijn veertigste om iets heel anders te gaan doen. Ik was eigenlijk altijd al geïnteresseerd in ‘mensen, werk en vitaliteit’ en besloot de opleiding HBO Personeel en Arbeid te gaan doen. Vrij snel daarna vond ik ook werk als P&O functionaris. In mijn P&O werk lag altijd de focus bij de mensen.

Ik heb de afgelopen 10 jaar verschillende opleidingen en trainingen gedaan bij het ITIP. Daar heb ik ontdekt wat ik werkelijk wil. Daarna deed ik de post HBO opleiding “Coachen met Hart en Ziel” bij Blankestijn en Partners en een Mindfulness trainers opleiding.

Zo sloeg ik opnieuw een nieuwe weg in en ben ik coach geworden. In mijn werk en leven houd ik van helderheid en genuanceerde eenvoud. Op grond van mijn eigen ervaring weet ik dat lastige momenten in het leven mogelijkheden bieden voor verdere ontwikkeling. Wat daar voor nodig is is een onderzoekende houding en benieuwdheid naar jezelf. En soms iemand die met je meekijkt en je een spiegel voorhoudt.

Naast mijn werk als coach heb ik in een organisatie gewerkt waar jongeren begeleid worden die tussen wal en schip geraakt zijn. En ik waakte als vrijwilliger bij de Stichting Thuis Sterven bij terminaal zieke mensen. Op deze plekken oefen(de) ik in “erbij blijven bij alles wat zich aandient”.

Meer weten / Contact?

Ik nodig je uit in beweging te komen.
Om op zoek te gaan naar jouw kracht.
Om te ontdekken hoe je daar telkens
bij weg gaat.
En om daar compassie mee te hebben
omdat in dat samenspel je eigenheid schuilt.
Ik nodig je uit om stil te staan bij die
eigenheid.
Ik nodig je uit om het goed te hebben met jezelf